Setiap minggu Panitia PERNIAGAAN SPM menyajikan kelas tuisyen siaran langsung secara dalam talian PERCUMA buat murid-murid tingkatan 4 dan 5 untuk persediaan SPM yang bakal tiba.

Tuisyen ini bukan sahaja sesuai untuk murid yang mengambil subjek Perniagaan di sekolah, malah turut boleh diaplikasikan kepada semua individu yang terlibat dalam bidang Perniagaan untuk menambahkan pengetahuan, meningkatkan kemahiran dan memperkemaskan strategi Perniagaan untuk lebih berjaya.

Terdapat 2 Kelas Perniagaan SPM Minggu ini yang akan membicarakan berkenaan topik -topik menarik Tingkatan 4 dan Tingkatan 5.

✅E-SIJIL PENYERTAAN DISEDIAKAN 🔥🔥
✅MATA KREDIT GANJARAN LUMAYAN 🔥🔥

📌 Klik link maklumat lanjut, layari:
http://www.akademiyoutuber.com/2021/06/kelas-tuisyen-siaran-langsung.html

💥💥Jangan lepaskan peluang KEEMASAN ini !!💥💥
💥💥Jangan lepaskan peluang KEEMASAN ini !!💥💥

💜 Mari sebar dan kongsikan kelas-kelas PERCUMA ini dengan rakan-rakan & saudara-mara anda.

#TUISYENPERCUMA
#AkademiYoutuber
#perniagaanspm
#GanjaranHebat
#kitabantukita

Ganjaran hebat menanti anda bulan ramadhan ini di Toyota Bukit Mertajam!

Kunjungi kami atau hubungi kami ditalian 045308999 dan PM kami untuk maklumat lanjut. Tak usah keluar rumah! Kami sediakan pandu uji dirumah anda! #toyota #bukitmertajam #toyotabukitmertajam #pulaupinang #penang #panduuji #ramadhan #ganjaranhebat

Click link di profile kita untuk maklumat yang lebih lanjut💚💚💚

☎️06-3178068

📞012-6055036

#remattakreditkomuniti
#remattamelaka
#ganjaranhebat

In KBJ, we have various brands of smartphones and accessories with amazing prices‼️‼️


Kualiti memang terbaik!! Tak perlu risau!! Mai mai beli dekat KBJ, boleh dapat pelbagai ganjaran hebat!! Jangan lepaskan peluang ini!! Selagi stok masih ada!!

Hanya di 📍Kompleks Bukit Jambul
⏰ Time: 11am - 8pm

#smartphone #accessories #goodquality #kbj #rewardsprogram #ganjaranhebat #kompleksbukitjambul #penang

Anda tahu tak kami ada sistem poin di aplikasi? Nak buat apa kumpul poin banyak-banyak? HA!

Tengok lah semua ganjaran ni! Semua boleh dapatkan di aplikasi! Klik je link di bio! JOM, JOM, JOMMM tebus ganjaran-ganjaran hebat ini! 🥳

#theasianparent #theasianparentmy #rewardpoints #TAPrewards #ganjaranhebat #giveawaymalaysia #giveawaycontest

In KBJ, we have various brands of smartphones and accessories with amazing prices‼️‼️


Kualiti memang terbaik!! Tak perlu risau!! Mai mai beli dekat KBJ, boleh dapat pelbagai ganjaran hebat!! Jangan lepaskan peluang ini!! Selagi stok masih ada!!

Hanya di 📍Kompleks Bukit Jambul
⏰ Time: 11am - 10pm

#smartphone #accessories #goodquality #kbj #rewardsprogram #ganjaranhebat #kompleksbukitjambul #penang

Wow Wednesday.. isi minyak RM30(kecuali diesel) anda layak membeli roti gardenia dengan harga RM1 atau 100points Bonuslink..

siapa cepat dia dapat😄

*tertakluk terma dan syarat

#roti
#wowwednesday
#ganjaranhebat
#welcometoshell
#gowell
#desaamanpuri

In KBJ, we have various brands of smartphones and accessories with amazing prices‼️‼️


Kualiti memang terbaik!! Tak perlu risau!! Mai mai beli dekat KBJ, boleh dapat pelbagai ganjaran hebat!! Jangan lepaskan peluang ini!! Selagi stok masih ada!!

Hanya di 📍Kompleks Bukit Jambul
⏰ Time: 11am - 10pm

#smartphone #accessories #goodquality #kbj #rewardsprogram #ganjaranhebat #kompleksbukitjambul #penang

WOW Wednesday datang lagi. Anda cuma perlu isi minyak Ron 95/97 RM30 sahaja.

#ganjaranhebat
#wowwednesday
#bonuslink
#welcometoshell
#desaamanpuri

Promo BONUSLINK datang lagi..ekstra ganjaran setiap hari. Dapatkan kad BONUSLINK di Shell.

Promosi bermula 16hb Nov 2020-30 April 2021

#bonuslink
#ganjaranhebat
#welcometoshell
#desaamanpuri

KEJUT KARRR AWEK NI..

JUPO KEDAI MUROH, MENU SEDAP, HARGA COMEY, SIAP BULEH DPT CASH POINT BANYOK2 UTK MAKAN PERCUMO!!!



HANYA DI Noorayuni Tomyam Seafood @ gong budak,KT 🐢

Tak nama anok ganu klu x kenal kedai ni. Kedai soho dgn menu best² tp bui harga cun. nok2 klu awok student, 2x cun harga tokey bui.

Ni musim PKP ni.. tokey ada yg lagi best.. Tokey ni nok bui semua pun dpt harga comey. Ada 5% cash point.

Pastu tiap kali byr lebih dari RM10..
Buleh main game.. dpt hadiah cash point max RM20. jadi free la makan hari tu deh?

X faham? tp minat nok dpt cash point?
wasapp je la ambo sini. Nnti ambo habak

Laju2 wasapp deh.. sblm habis kuota ambo ni.

#Mss #ganjaranHebat #freeuntuksemua

Dapatkan secara PERCUMA✔✔
semak Mata Ganjaran anda juga di stesen kami

Tiada cas tersembunyi 🤪🤪

Ada kad ada ganjaran🥳
Bonus hari2🤑🤑
Tersangat rugi kalau anda belum milikinya 😲

Bermula Nov dan seterusnya keutamaan diberikan pada mereka yg SETIA

MACAMMANA NAK SETIA??
kad Bonuslink la yg membuktikan ANDA setia dgn KAMI‼️‼️‼️

#BALOK
#shelllife
#bonuslinkmembers
#bonuslink
#card
#shellpatatimo
#kuantan
#batuhitam
#beserahkuantan
#sungaikarang
#ganjaranhebat
#freegift
#free

Mss mall ini merupakn mall di dlm apps my smart shopper yg menhgabungkn semua kedai online yg berdftr dgn mss

#mssmall #MSSmorerewards #MSSTerbaik #ganjaranhebat #ganjaranmenanti #Cashpoint #RewardPoint

#agent wanted
#perfumecollection untuk yg suke kan bauan exclusive...


#modal rendah untuk start business
#bautahanlama
#ganjaranhebat menanti setiap agent yg perform

Kenapa nk beli barang dengan harga yg mahal, padahal boleh dpt dgn harga yg murah dan quality yg sama.


Nak tau mcm mna?
Nantikan
#mssmall #MSSmorerewards #jimatberganda #UsahawanDigital #eUsahawan #ganjaranhebat #ganjaranmenanti

How did MSS work???🤔🤔

#mysmartshopper
#ganjaranhebat

Sesiapa yg selalu shopping online tu, rugi tau tak daftar My Smart Shopper

Sebab bnyk manfaat dan keuntungn yg menanti
Nak tau? Cepat2 klik link di bio saye👌
#MSSTerbaik #Mysmartshopper #RewardPoint #Cashpoint #ganjaranhebat #ganjaranmenanti #Rebutpeluang #roadtoMSSmall

Sapa lagik tek belum ada kad mesra? Jom dapatkan Kad Mesra percuma di stesen PETRONAS.mun ktk sik tauk langkahnya.


Hanya ikut jak salah satu cara tok.Aktifkan Kad Mesra ktk orang sekarang untuk menikmati pelbagai ganjaran hebat.boleh juak jumpa KrewPetronas kmk orang 😊
#KadMesra #PETRONASPrimax #kedaiminimesra
#GanjaranHebat
#DaftarKadMesra
#movelikeneverbefore
#petronasjalanbintang
#staysafe

Sudah dapatkan Kad Mesra percuma di stesen PETRONAS tapi tidak tahu langkah seterusnya?

Hanya ikuti salah satu cara mudah ini. Aktifkan Kad Mesra anda sekarang untuk menikmati pelbagai ganjaran hebat.sila jumpa KrewPetronas kami 😊
#KadMesra #PETRONASPrimax #kedaiminimesra
#GanjaranHebat
#DaftarKadMesra
#movelikeneverbefore
#petronasjalanbintang
#staysafe

>>1 JULY AWAL PAGI KOMISEN DAH BERATUR...<< $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Baru beberapa bulan launching je sistem MSS Pay ni dah sangat dapat sambutan. InsyaAllah SEPT ni sama2 BOOM 🔥.

Yela.. Kebanyakan aplikasi lain tidak memberikan ganjaran yg berganda seperti MSS namun yang dahsyatnya MSS ni bagi banyak DISKAUN dan REWARD pada user...
Mestila ramai orang suka kan. Lagi-lagi di musim pkp, masyarakat lebih gemar untuk berbelanja online kerana lebih mudah dan efektif berbanding offline.

Jadi, ini merupakan satu peluang yang terbaik untuk pengguna di luar sana yang membuat transaksi seperti membayar bill , membeli prepaid , berbelanja online dalam kehidupan seharian mereka namun tidak mendapat apa-apa ganjaran hebat seperti diskaun.

Saya akan menerangkan ganjaran yang hebat ini antaranya ialah :

1) Cash point (Mata tunai)
Mata tunai ialah duit digital yang akan kita dapat setiap kali kita menggunakan aplikasi ini dan dengan mata tunai ini , kita akan dapat gunakan balik tanpa menggunakan duit kita.

2) Reward Points (Mata ganjaran)
Mata ganjaran ialah ganjaran yang akan diperolehi setiap kali menggunakan aplikasi MSS Contohnya RM1 = 1 point. Jadi, setiap kali kita membeli prepaid Contohnya RM5 , kita akan memperolehi 5 point iaitu sama amount dengan amount yang kita keluarkan dan mata ganjaran ini boleh ditebus dan memperoleh hadiah yang menarik contohnya Ticket hotel , ticket muzium , KFC dan banyak lagi.

Alhamdulillah.
Komisen awal2 pagi, pembuka utk bulan baru JULY 2020.
Nak juga?
Click je link di bio , kita membawang berkenaan ni.

#Mss #Viralkan #Komisen #2020 #Ubahhidup #AffiliateMarketing #Penjimatan #Jomkaya #Affiliate #Ganjaranhebat

🤩 Tahukah anda mata ganjaran Mesra anda ada tarikh tamat tempoh? Ya betulll..

jadi jangan tunggu lama² dan segera tebus mata ganjaran Mesra anda di stesen PETRONAS berdekatan anda

🤔 Er.. tak tahu nak tebus mata ganjaran dengan apa? Ok meh sini admin cerita!! Tahu tak anda boleh tebus mata ganjaran Mesra anda dengan beli minyak PETRONAS Primax yang awesome tu? Yes!! Yang lebih effisien, lancar & responsif pada enjin kenderaan anda tu!

😋 Selain tu sekarang tengah hebat berlangsung promosi bulanan Kedai Mesra!! Dapatkan segera snek & minuman kegemaran anda pada harga promosi yang serious jimat uolls!! Berlipat ganda jimat bila anda tebus mata ganjaran Mesra tauuu

😎 Ok mana pengguna tegar PETRONAS Lubricants jenama lokal terbaik negara?! Anda boleh tebus mata ganjaran Mesra dengan beli minyak pelincir juga guysss

😁 Oh ya.. sebelum tebus mata ganjaran Mesra tu pastikan kad Mesra anda dah berdaftar ya.. caranya mudah je!!
📲 Hanya perlu sms seperti berikut ke 36732
👉 KAD MESRA17 NOMBOR KAD MESRA ANDANO KAD PENGENALANNAMA 👈

🥰 Jom jimat berganda dan tebus mata ganjaran Mesra anda di stesen PETRONAS berdekatan anda sekarang!!

👌🏼 #PETRONASPrimax #KedaiMesra
👌🏼 #GanjaranHebat #SaveMore #EarnMore
👌🏼 #PETRONAS #PETRONASBrands
👌🏼 #PETRONASDurianTunggal
👌🏼 #KadMesra #LoyaltyCard #DaftarKadMesra

Jangan lupa singgah di Shell untuk dapatkan kad Bonuslink percuma.

Banyak ganjaran hebat yang di sediakan. Untuk yang kehilangan kad, atau kad rosak boleh juga datang ke sini. Hero kami sedia membantu * terma dan syarat

#welcometoshell
#bonuslink
#ganjaranhebat
#june2020
#desaamanpuri

Wow!!!🤩🤩🤩🤩🤩 GANJARAN EXTRA MENANTI ANDA SEMUA !!!!!!!!!!!!! Mood kita pun dh xsabar wei!!!!

Sapa2 belum install boost or ewallet payment
Hurry and install okeh👌
Masih sempat lagi uollss🥰🥰🥰🥰🥰
Kami tunggu anda mengunjungi stesen kami shellbypass _sg karang,kuantan

Yg Visa Card payment pun tidak ketinggalan
So cepat2 yer
Nantikan update terbaru 🤙🤙🤙
#sungaikarang #kuantan #pahang #shellmalaysia #ganjaranhebat #boost #ewallet #bonuslink #visa #rewardstylebloggers #teamhebat

Sapa yg suka ber tik tok??? Ha boleh lah cuba ber tik tok dengan Jamu Mutyara..

Mana tau rezeki terpilih boleh dapat rm1000
#mutyarabeauty #mutyararaya #tiktok #tiktokchallenge #shortfilm #kakitiktok #sukasuka #ganjaranhebat #teamrayakedah #teamchantek #tiktokraya #cubajangantakcuba #rayamutyara